Tamplarie PVC Bucuresti – Termopane Salamander Streamline 76

Ai o camera care este mereu rece in timpul iernii si prea calda vara?

Cu Termopane Salamander streamline 76 vei beneficia de izolare termica si fonica completa.

Prin intermediul acestuia vei economisi sume mari de bani pe facturile de energie.

Bucura-te de un confort termic in interiorul locuintei tale fara sa fii nevoit sa platesti prea mult la facturile de curent.

Termopane Salamander streamline 76 este cea de a combate excesul de frig sau de caldura din locuinta ta.

Acestea imbunatatesc eficienta energetica, cea care este un aspect important pentru orice casa.

Cresterea si pierderea de caldura prin ferestrele slab izolate reprezinta 25% -30% din consumul de energie.

Termopane Salamander streamline 76 sunt eficiente din punct de vedere energetic.

Streamline 76mm – 5 camere:

Latime 76 mm.
Profile 5 camere.
Numar garnituri 2.
Feronerie ROTO, reglabila pe 3 directii.
Tip Sticla vitraj cu argon, 24mm sau tripan 40mm.
Profile Ecologice.
Certificate Greenline.
Coeficient de transfer termic K = 1.1 W/mpK.
termopane salamander streamline 76

Serviciul de vopsire a tamplariei din PVC furnizat de societatea noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG. Acesta vopsea este un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor si tamplariei din PVC.

Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 25 de ani dupa ce a fost testat atat in laboratoarele producatorului cat si conditii reale de exploatare. Cel mai mare avantaj al vopsirii tamplariei PVC este flexibilitatea cromatica data de obtinerea oricarei nuante a standardelor de culoare RAL in laboratorul propriu. Spre deosebire de celelalte tehnologii avem posibilitatea de a vopsi profilele PVC integral (chiar si pe laturile neregulate), astfel putand raspunde prompt oricarei solicitari. Vopsitoria de PVC este solutia ideala pentru obtinerea unei tamplarii de PVC color masa sau colorata doar pe o fata.

Termopane Salamander streamline 76

De ce este importanta izolarea cu o tamplarie PVC?

De ce este atat de folosita o tamplarie PVC in zilele noastre?

Aceasta gama a ferestrelor din ofera o experienta placuta, o experienta pe care cu totii meritam sa o traim, pentru ca o astfel de tehnologie este de calitate, rezistenta si convenabila.

Opteaza pentru tamplarie PVC Bucuresti cu ferestre de inalta calitate, care izoleaza profesionist interiorul casei tale de exterior.

O tamplarie PVC Bucuresti pentru ferestre si usi este exact ce ai nevoie pentru a te bucura de un confort de neegalat in locuinta ta.

Poate ca nu-ti plac zgomotele de afara, poate ca iti doresti sa vizionezi un canal de televiziune la un volum mai tare.

Toate aceste lucruri nu se pot face fara sa ii deranjezi pe cei din exterior si fara a te bucura de intimitate.

Asa ca alegeti sa va puneti ferestre si usi cu tamplarie PVC Bucuresti de inalta calitate si bucura-te de intimitate.

De asemenea, nu vei mai fi deranjat de zgomotele si turbulentele din afara. Daca iei in calcul montarea de ferestre si usi cu tamplarie PVC Bucuresti.

O alta optiune ideala pentru a te bucura de intimitate, dar si de siguranta in propria locuinta este sa iti pui la ferestre rulouri exterioare din aluminiu.

Un rulou exterior din aluminiu este rezistent, te protejeaza de lumina puternica din timpul verii, asigurand in interior un confort termic de neegalat.

De asemenea, pe timpul iernii vei observa ca nu vor mai exista pierderi de caldura pe aceste ferestre.

Ferestrele beneficiaza de o mai buna izolare.

O izolare de buna calitate este ideala casei tale si noi iti oferim o oferta de nerefuzat.

Vei gasi un pret accesibil pentru izolarea de ferestre si usi, pentru rulouri exterioare din aluminiu, pentru geamuri termopan, pentru un montaj de calitate pentru geamuri termopan.

Stii cat de important este un montaj de calitate?

Daca nu este realizat o singur pas cum trebuie, toate proprietatile sale de izolare fonica, termica pot fi anulate.

Avem experienta in acest domeniu si oferim servicii de calitate pentru montare, pentru aceste produse pe care ti le putem la dispozitie.

Este un domeniu in care lucram cu drag si suntem orientati catre cele mai bune rezultate pentru ferestrele cu tamplarie PVC, pentru rulouri din aluminiu sau cu profile PVC, pentru un design de invidiat.

Folosim materiale si produse la un pret accesibil, dar care sa nu puna la indoiala calitatea. Aceste produse si materiale sunt profesioniste si iti oferim un raport calitate pret de nerefuzat.

Compania noastra iti pune la dispozitie servicii de montare, servicii de consultante pentru usile si ferestrele pe care iti doresti sa le izolezi cat mai eficient.

Este esential sa intelegi cat este de important sa ai usi si ferestre bine izolate, iar compania noastra stie cel mai bine acest lucru.

Un design placut vine mereu cu preturi exorbitante, insa acest lucru nu se intampla si la produsele furnizate de compania noastra.

Stim cat este de important pentru tine sa te bucuri de un design care sa te reprezinte, asa ca avem varietate mare intre nuante, ca sa ai libertatea de a alege ce iti place mai mult.

Daca intampini anumite probleme sau neclaritati cu privire la aceste sisteme sau la modul in care functionam, nu ezita sa ne scrii la sectiunea de contact sau sa ne suni la numarul de telefon afisat mai jos:

+40 733 73 78 73

Ne poti intreba orice legat de preturi, de feronerie, de tamplarie PVC, de montare, de sisteme, de transport, de productia de tamplarie PVC.

Suntem mai mult decat binevoitori sa te ajutam sa intelegi cat este de important sa beneficiezi de o izolare buna pentru a te putea bucura de un confort termic, de liniste, de intimitate si siguranta.