Termopane Salamander Streamline 76

 

 

Termopanele Salamander Streamline 76 este alegerea perfectă pentru toţi cei care vor să le confere o notă aparte celor patru pereţi de acasă. Selecţia largă de geometrii de profil vă poate transforma casa într-o ambianţă plină de stil.

Partea cea mai bună: termopanele Salamander Streamline 76  asigură un plus de conform şi un consum de energie substanţial redus.

Datorită adâncimii sale constructive de 76 mm, atrăgătorul profil de fereastră Salamander 3D nu este doar un punct forte al oricărui design de fereastră – el deschide camera în faţa unuia dintre cei mai importanţi factori ai confortului uman: lumina naturală.

Fiind prevăzut cu trei planuri de etanşare, sistemul de ferestre Salamander oferă protecţie termică, protecţie fonică şi protecţie antiefracţie la cel mai înalt nivel.

La sistemul de termopane Salamander Streamline  76, design-ul elegant din aspectul ambiţios este combinat cu cea mai modernă tehnologie de ferestre.

Datorită structurii foarte dense a suprafeţelor, fereastra Salamander rezistă fără probleme la intemperii şi este deosebit de uşor de întreţinut.

Garnitura centrală cu protecţie antiintemperii a profilului garantează o etanşare optimă şi o durată de viaţă maximă.

 

 

 

Serviciul de vopsire a tamplariei din PVC furnizat de societatea noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG. Acesta vopsea este un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor si tamplariei din PVC.

Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 25 de ani dupa ce a fost testat atat in laboratoarele producatorului cat si conditii reale de exploatare. Cel mai mare avantaj al vopsirii tamplariei PVC este flexibilitatea cromatica data de obtinerea oricarei nuante a standardelor de culoare RAL in laboratorul propriu. Spre deosebire de celelalte tehnologii avem posibilitatea de a vopsi profilele PVC integral (chiar si pe laturile neregulate), astfel putand raspunde prompt oricarei solicitari. Vopsitoria de PVC este solutia ideala pentru obtinerea unei tamplarii de PVC color masa sau colorata doar pe o fata.