Termopane Salamander Brügmann bluEvolution 73

Sistemul de termopane Salamander Brügmann bluEvolution 73 întruneşte toate proprietăţile impuse structurii unei ferestre  sofisticate:
Suprafeţele cu densitate înaltă oferă pe lângă o întreţinere deosebit de uşoară a profilelor şi o durată de viaţă neobişnuit de lungă.
Sistemul de profile previne formarea punţilor termice, reducând astfel semnificativ cheltuielile cu energia. Structura inteligentă a profilelor, cu armături de oţel supradimensionate asigură în plus o excelentă stabilitate şi fiabilitate a ferestrelor din material plastic.

Termopane Salamander bluEvolution 73

Profil cu 5 camere

Etanşare falţ

Adâncime constructivă: 73 mm

până la Uw = 0,73 W/(m²K)

Protecţie fonică: până la 46 dB

Siguranţă la efracţie: până la RC 2

Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare secundare, pliante şi oscilo-paralele.

Echipare in standard cu feronerie MACO.
Sticla tripan cu grosimea cuprinsa intre 24 mm si 44 mm, avand izolare termica cuprinsa intre 0.9 – 1.5 W/mpK.

Sistemul de ferestre Brügmann bluEvolution 73 este adecvat tuturor cerintelor dvs. avand un design de fereastra ambitios si inovator.

Termopane Salamander bluEvolution 73
Termopane Salamander bluEvolution 73

Serviciul de vopsire a tamplariei din PVC furnizat de societatea noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG. Acesta vopsea este un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor si tamplariei din PVC.

Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 25 de ani dupa ce a fost testat atat in laboratoarele producatorului cat si conditii reale de exploatare. Cel mai mare avantaj al vopsirii tamplariei PVC este flexibilitatea cromatica data de obtinerea oricarei nuante a standardelor de culoare RAL in laboratorul propriu. Spre deosebire de celelalte tehnologii avem posibilitatea de a vopsi profilele PVC integral (chiar si pe laturile neregulate), astfel putand raspunde prompt oricarei solicitari. Vopsitoria de PVC este solutia ideala pentru obtinerea unei tamplarii de PVC color masa sau colorata doar pe o fata.