Termopane Salamander Brügmann bluEvolution 82

Sistemele viitorului din fabrica Salamander. Aceasta este gama de termopane Salamander Brügmann bluEvolution cu o adâncime constructivă de 82 mm.

Această gamă creează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel. Termopane Salamander Brügmann bluEvolution 82este adecvata mai ales pentru case pasive.

Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special optimizate cu o etanşare optimizată termic. In combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă. Iar diferenţa se simte în portofel!

Construcţia inovatoare cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 82 mm, dar şi tehnologia de etanşare sofisticată asigură o protecţie termică optimă şi cea mai bună eficienţă energetică.

Termopane Salamander Brügmann bluEvolution 82 uimeşte prin capacitatea de reciclare a tuturor componentelor sistemului său în proporţie de 100%.

Termopane Salamander Brügmann bluEvolution 82

Profil cu 6 camere

Etanşare falţ

Adâncime constructivă: 82 mm

până la Uw = 0,70 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)

Protecţie fonică: până la 47 dB

Siguranţă la efracţie: până la RC 2

Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale şi secundare, pliante şi oscilo-paralele.

Termopane Salamander Brugmann bluEvolution 82
Termopane Salamander Brugmann bluEvolution 82

Serviciul de vopsire a tamplariei din PVC furnizat de societatea noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG. Acesta vopsea este un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor si tamplariei din PVC.

Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 25 de ani dupa ce a fost testat atat in laboratoarele producatorului cat si conditii reale de exploatare. Cel mai mare avantaj al vopsirii tamplariei PVC este flexibilitatea cromatica data de obtinerea oricarei nuante a standardelor de culoare RAL in laboratorul propriu. Spre deosebire de celelalte tehnologii avem posibilitatea de a vopsi profilele PVC integral (chiar si pe laturile neregulate), astfel putand raspunde prompt oricarei solicitari. Vopsitoria de PVC este solutia ideala pentru obtinerea unei tamplarii de PVC color masa sau colorata doar pe o fata.