Plasele de insecte din aluminiu pentru termopane Salamander produse de firma noastra asigura o protectie deosebita impotriva insectelor. Plasele permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator si au scopul de a opri patrunderea insectelor in locuinta.
Sunt un accesoriu important pentru fiecare fereastra termopane rehau si mai mult, plasele de insecte reprezinta o necesitate pentru a avea nopti linistite.

Plasele de tantari pentru termopane Salamander pot fi pe balamale  ( deschidere normala ) sau tip rulou (deschidere de sus in jos).

Sistemul de plase insecte clasic de protectie impotriva insectelor pentru usi si ferestre.  Cu o structura clasica, simpla si design eleganta, potrivit atat la ferestre, cat si la usi. Avand o structura simpla, acestea se pot monta si demonta de cate ori este nevoie. Recomandam sa fie indepartate pe timpul iernii, pentru a le proteja de intemperii si pentru a le asigura o durata de exploatare indelungata.

Sistemul de plasa insecte tip rulou este una dintre cele mai fiabile variante de plase acestea fiind casetate. Aceasta va protejeaza de factorii exteriori iar montarea si actionarea lor nu necesita mult spatiu. Caseta, ghidajele si lamela de actionare fiind extrudate din aluminiu si plasa insecte din fibra de sticla, ceea ce  confera produsului o durata de viata mare. Posibilitatea de a va configura pe comanda orice culoare din gama ral.

AVANTAJE:

  • Plasele de insecte va protejeaza in interior de tot felul de daunatori.
  • Plasele de insecte va vor face casa sa arate eleganta si ordonata.
  • Plasele de insecte pot fi utilizate cu usurinta de catre copii si varstnici.