Jaluzele Orizontale

Jaluzele Orizontale sunt sisteme moderne de umbrire care se monteaza la ferestre pe interior. Sunt realizate din lamele de aluminiu. Lamelele au modele si culori variate si pot fi trase total sau partial. Sunt compuse dintr-un profil superior si unul inferior realizat din tabla zincata, din lamele de aluminiu cu dimensiunea de 25 mm dispuse orizontal si dintr-un sistem de actionare cu lantisor. In cazul jaluzelelor orizontale poti alege dintr-o gama foarte variata de modele, pe cel ideal pentru casa ta. Asigura umbrirea totala sau partiala a camerelor si, in aceeasi masura, au capacitatea de a bloca vizibilitatea total sau partial. Le poti curata rapid si usor, cu un pamatuf pentru praf si o laveta umeda.

Jaluzele Verticale

Jaluzele Verticale pentru  ferestre si  usi se monteaza la interior si sunt realizate din lamele textile verticale. Sunt foarte elegante si au o actionare simpla, cu lantisor. Asigura umbra si racoare naturala.

Sunt realizate din lamele textile dispuse vertical cu latimi de 89 mm sau de 127 mm. Pentru aceste produse iti punem la dispozitie o gama foarte variata de modele si culori din care le poti alege pe cele pe care le preferi.

Sunt foarte practice, intrucat asigura racoarea naturala chiar si in cele mai caniculare zile. De asemenea, permit reglarea luminozitatii pana la nivelul convenit, pentru confortul optim din orice moment al zilei.

Se pot deschide in functie de preferintele tale: standard (in aceeasi parte cu snurul), incrucisat (in partea opusa snurului), cortina (pe mijloc) sau lateral (in parti). Se monteaza la ferestre sau la usi, pe perete sau tavan. Se actioneaza cu snur cu bile (folosit pentru baleierea lamelelor textile) si cu snur simplu (folosit pentru plierea lamelelor textile).

Rolete Textile

Varianta cea mai populara in solutiile de umbrire este reprezentata de rulourile interioare. Datorita caracteristicilor deosebite se poate incadra cu usurinta in orice decor. Spatiul ocupat este unul extraordinar de mic si pot fi utilizate fie ca doriti sa diminuati puterea solara sau pentru a crea intimitate. Se pot produce intr-o diversitate larga de culori, texturi si variante.

O noua gama de rolete si-a facut loc pe piata din Europa si Romania, ne referim la roletele zebra sau day and night. Daca pana acum principalul inconvenient al variantei de umbrire pomenita, era reprezentat de faptul ca nu se putea regla nivelul de lumina care patrunde intr-o incapare, acum avem solutii si pentru cel mai exigente cerinte.