Geam Termopan

GeamTermopan

Avem pentru tine mai multe tipuri de sticla care pot fi folosite pentru pachetul de geam termopan. In mod sigur, pentru fiecare proiect, se pot folosi tipuri diferite de sticla. Te ajutam sa alegi tipul de sticla care se potriveste proiectului tau.

Poti alege dintre sticla LowE, Float, 4 Seasons (4 anotimpuri), laminata, securizata, ornamentala, reflexiva, sablata, satinata, vitralii. Mai jos iti explicam ca inseamna anumite tipuri de geam termopan.

Sticla Low-E

Sticla termopan LowE (Low Emisivity – cu emisivitate scazuta) se obtine din sticla transparenta pe fata careia se aplica un strat metalic sau de oxizi metalici. Proprietatea esentiala a acestui tip de sticla este ca redirijeaza spre interior radiatia termica. Se foloseste de obicei pe fata 2 sau 3 a termopanului. Ofera proprietati de izolare net superioare sticlei float.

termopane salamander bluEvolution 92
Geam Termopan

Geam Termopan – Izolare Termica

Izolarea termica se obtine prin sigilarea a doua foi de geam separate de o bagheta din aluminiu de diferite grosimi. Bagheta de aluminiu este prevazuta cu mici performatii catre interior continand silicagel. Silicagelul absoarbe umiditatea la o capacita mare. Cele doua etape ale sigilarii se fac prin sigilarea cu Butil a primei foi de geamuri termopane de bagheta. Sigilarea cu Tiokol care etanseaza perfect cele doua foi de geam termopan avand o mare rezistenta in timp.

Geamul TermoIzolant poate contine intre cele doua foi de geam termopan gaz Argon. Argonul  imbunatateste considerabil coeficientul termic si piederiile de energie care se pot produce in mod normal intre cele doua foi de geam termopan.

Izolare fonica

Geamul Termopan are nivel ridicat de protectie fonica actioneaza ca o bariera pentru sunet si inlatura efectele nocive ale zgomotelor urbane atat de deranjante, in special in blocurile sau casele situate langa strazi cu tafic intens.

Siguranta

Pentru un plus de securitate la ferestrele dumneavoastra, puteti opta pentru un geam anti-efractie.Acesta este realizat prin asocierea a doua sau mai multe foi de geam termopan unite prin unul sau mai multe filme din plastic. La momentul spargerii sau impactului, aceste filme retin fragmentele de sticla,astfel geamul termopan protejandu-va locuinta in cazul patrunderii unor intrusi sau va fereste in cazul in care aceasta este sparta accidental sa nu va raniti.