Telefon

+40 725 70 70 70

Email

office@termopane-salamander.ro

Program

Luni – Vineri:

09:00 – 18:00

Sambata, Duminica:

Inchis

SC Window Solution SRL
RO 26613750
J40/2335/2010

Drumul Taberei 82, Bucuresti, 061403, Romania

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*

  Termopane Salamander Bucuresti

  Compania noastra producatoare de termopane Salamander isi mentinea pozitia in companiile de top din Bucuresti. Prin investitii in tehnologii noi si pregatirea continua a personalului calificat reusim sa livram cel mai bun raport calitate pret intr-o industrie foarte competitiva.  Sistemele de termopan Salamander produse in fabrica noastra au devenit un produs in care am integrat beneficiile si avantajele unei ferestre termopan intr-un produs de inalta calitate pentru confortul si singuranta casei Dumneavoastra.

  Sistemele de termopane Salamander produse nu ies in evidenta doar prin calitatea cu care sunt executate dar si prin design deosebit si eficenta coeficentului de izolare termica si fonica.

  Pentru a vă oferii un confort termic,acustic și o singurantă sporită Căminului Dumnveavoastra prin producerea și montajul Ferestrelor Termopan Salamander folosind o tehnologie avansată de producție și un standard de management al calităti ridicat astfel termopanele salamander oferite de Window Solution vin echipate în standard cu micro-ventilație, sistem anti-acționare gresită și sitemul de anti-efracție prevăzut cu role de sigurantă și plăcute blocatori antiefracție datorită sistemului de feronerie marca ROTO folosit pentru producerea ferestrelor termopan Salamander.

  Termopane Salamander Bucuresti

  Care sunt avantajele acestor termopane ? In primul rand diferentele de temperatura, iarna geamurile nu vor lasa frigul sa intre in casa, iar vara nu vor lasa caldura sa patrunda in casa dumneavoastra. Un alt avantaj este protectia fonica, acesta reduce zgomotul, daca locuiti intr-o zona agloomerata, cu foarte mult zgomot, geamurile de termopan sunt ideale. De asemenea condensul si mucegaiul vor disparea din casa dumneavoastra, geamurile duble ne lasand ca umezeala sa patrunda.